На 22 март от 18.00 часа в град Стамболийски откриват Общински информационен център. Той е изграден изцяло с усилията на ОП БКС и Васил Шабанов. В него са обособени две зали – конферентна с около 20 места за провеждането на различни форуми като пресконференции, срещи с граждани или презентации и голяма зала с над 60 места за представяния на книги, изложби, а също семинари, обучения или други събития с лектори. И двете зали ще разполагат с модерна озвучителна и видео техника. 

За откриването ще се представи:

1. Книгата "Стефан Данаилов. Игра на живот“ от журналиста Георги Тошев, която е в чест на 80-годишнината от рождението на легендарния български актьор.

и

2. Новият документален филм "Ламбо от София“, който показва неизлъчвани кадри с Мастъра и разказите на негови съученици и състуденти

Стефан Данаилов е най-сниманият български актьор с 150 роли в киното, рекорд, с който малцина световни актьори могат да се похвалят. Той е и сред най-обичаните наши актьори и преподаватели.

Новият филм на сценариста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Борис Пинтев се фокусрира върху малко известни факти от живота на един от най-известните българи.

"Ламбо от София“ показва местата на Стефан Данаилов в родния му град, среща ни с негови съученици от началното училище и състуденти от Театралната академия като Стефан Мавродиев и Йосиф Сърчаджиев, колеги и партньори като Цветана Манева и Елена Райнова.