С обща инициатива социалисти, антифашисти и последователи на Петър Дънов започнаха реставрацията на сградата-паметник на културата, в която са живели Георги Димитров и Петър Дънов. 

"БСП имаме памет – затова и подехме инициативата да реставрираме потъналата в забвение и разруха къща-близнак на "Опълченска" 66 в София. За да стане този забравен дом от ничия в нечия земя – нашата, българска земя", заяви Весела Илиева Василева в разговор със съмишленици.

Тя е един от доброволците, които чистят и помагат във възстановяването на къщата-паметник на културата и като юрист - пълномощник на Българския антифашистки съюз, поискал по надлежен ред от държавата в лицето на Областна администрация да стопанисва северната част на сградата, в която е живял Георги Димитров. В момента къщата се стопанисва от Министерство на културата.

Поради специфичната конструкция на къщата ремонтните дейности са общи и тя ще бъде възстановена във вида, в който Георги Димитров и Петър Дънов са живели под един покрив. 

"На "Опълченска" 66 няма политически спорове и неприязън. Има обединение за спасяването на един дом, който носи история и дух", категорична бе Весела Илиева.