В София се въвежда организация на движението за измиване на бул. "Ген. кобелев“ /транспортен подлез НДК/, съобщиха от Столична община. От 00.30 часа до 04.30 часа на 11.09.2022 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Ген. Скобелев“ /транспортен подлез НДК/.

Организация на движението за измиване с автоцистерна на бул. "Пейо К. Яворов“ при Телевизионната кула - от 00.30 часа до 04.30 часа на 18 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в транспортен подлез на бул. "Пейо К. Яворов“ при Телевизионната кула.

За измиване на бул. "Симеоновско шосе“ в участъка от Софийски околовръстен път до бул. "Д-р Г. М. Димитров“, от 00.30 часа до 02.00 часа на 19 септември т.г. се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а след това по източното пътно платно на бул. "Симеоновско шосе“ в участъка от СОП до ул. "Проф. д-р Иван Странски“.

От 02.00 часа до 04.30 часа отново на 19 септември се забранява влизането на пътни превозни средства първо по източното пътно платно, а след това по западното пътно платно на бул. "Симеоновско шосе“ в участъка от ул. "Проф. д-р Иван Странски“ до бул. "Д-р Г. М. Димитров“.