Кметът на столичния район "Лозенец" Константин Павлов съобщи, че е инспектирал ремонта и подмяната на тоалетните в 21 ОУ "Христо Ботев", по програма, управлявана от Военноморските сили на САЩ /NAVFAC/. 

"Вече всички, тоалетни са в експлоатация, освен две - по които остава да бъдат отстранени дребни дефекти. Използвах случая да посетя и строежа на разширението на 193 ДГ и изглежда всичко по строителството на допълнителната сграда на градината върви добре", съобщи районният кмет в личния си профил във Facebook, предава "Фокус".

"На ул. "Стара стена" подмяната на тротоарната настилка е завършена, като предстои почистването на асфалта от паветата, което е част от визията ми за старата част на квартала вече втори мандат. Асфалтирането върху павета е порочна практика, която освен че е крайно неизгодна финансово е и неефективна, защото след време асфалтът се отлепя от паветата и това води до често кърпене на дупки. Като част от ремонтните дейности предстои също подмяната на капаци на шахти.

Започна ремонтът на ул. "Розова долина" за подмяна на тротоарната настилка на северния тротоар в участъка от бул. "Черни връх" до ул. "Лозенец" и продължението му от ул. "Лозенец" до "Гребен планина", добави още Константин Павлов.