Много музика, танци и различни спортни демонстрации са включени в програмата на концерта, посветен на Международния ден на младежта, съобщиха от Община Сливен. Той се организира от Младежки дом-Сливен и ще се проведе в Градската градина. Със свои изпълнения ще се включат брейк група "New generation“, с ръководител Борис Панайотов към Военен клуб, Школа за поп и рок изпълнители "Ритъм“, с вокален педагог Елена Пеева към Военен клуб, Иван Едрев, Радка и Руска от защитено жилище, Теодора от "Св. Стилиян Детепазител“. В концерта ще участват още Илин Папазян - NINIO и Даниел Стайков /участници в "Гласът на България“/, музикантите от проекта "Музиката вместо улицата“, Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев“ и др.

Около откритата сцена публиката ще има възможност да проследи демонстрации на Български младежки червен кръст, Спортен клуб по ориентиране "Сините камъни“, Клуб по канадска борба "100-те войводи“ и йога практика с Кристина.

Началният час на концерта е от 18.30 ч. Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Сливен и Общински съвет-Сливен.