Екипът по кариерно ориентиране“ към ЦПЛР - ОДК - Пловдив организира за поредна година изложение на професионалното образование "Дни на професиите". 

Събитието е предназначено за седмокласници и техните родители, интересуващи се от възможностите за получаване на професионално образование в град Пловдив. Специалностите от план-приема за 2023-2024 учебна година ще бъдат представени чрез презентации на училищата, демонстрации на професии и информационни материали. Инициативата е съгласувана с  Регионално управление на образованието – Пловдив и Община Пловдив.

За първа година в изложението участие ще вземат и представители на Тракия икономическа зона  /Либхер Хаусгерете Марица" ЕООД, Дзобеле България ЕООД, Тед Бед ЕАД / като израз на партньорство между бизнеса и образованието, с цел ранно кариерно ориентиране на ученици от прогимназиален етап.

Изложението ще се състои на 21 април 2023 г./петък/  от 11.00ч. - 17.00ч. и 22 април 2023 г./събота/ от 10.30ч.-15.00ч. в ЦПЛР – ОДК - Пловдив, на бул. "Шести септември" 193, по предварително изготвена програма.