На 25-ти юни 2023 от 20:00часа в ДКТ "Иван Радоев"-Плевен за 73-ти пореден път н ще се състои  шоу-концерт-спектакъл "Парад на модата-2023". Ценителите на дизайнерската висша мода ще имат удоволствието да присъстват на това емблематично събитие. 

Традицията е създадена и продължава вече 34 години. Провежда се под Патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Идеята, режисурата, постановката и хореография са дело на актьора и режисьор Георги Ангелов. От години той ръководи школа за модели в едно от читалищата в града. Събитието ще се проведесъс специалното участие на Светла Димитрова- Ариес-Уникат “София", честваща юбилей 2по 35.  На сцената ще бъдат показани тоалети от дизайнери от Кипър и   участвали в ревюта в Италия. 

Техни бълагарски колеги също са подготвили колекции.  Сред участниците ще бъдат и носители на голямата награда “Златна игла" за мода.  Цигуларят Чавдар Вълков,  танцова формация “Адреналина" и   поп изпълнителките Стефани Славчева и Марина Бадева ще зарадват публиката със своите изпълнения. Билети  за събитието се продават на касата та театъра. След спектакъла колекциите се разпродават.