Уникалните цветя ще бъдат представени на фестивалът на 24 и 26 май. Всеки посетител ще може да се запознае с изключителната технология за изработването на цветята от самите създатели.

Младите учени ще присъстват благотворително на изложението, като това ще спомогне за набирането им на средства, за да могат да вземат участие във важни за тях събития. Всяко дарение, колкото и скромно да е, ще бъде от огромна полза за тях. Средствата, от които се нуждаят, са за разходите за пътуване и присъствие на изложенията – общо около 6000 лв. Към момента са събрани 1010 лв.

Създателите искат да представят техния иновативен и уникален продукт извън границите на България, като така биха искали да представят и страната си в позитивна светлина.

Цвете в епруветка си завоюваха участия в 2 престижни изложения за иновации в чужбина през юни:

- Копенхаген, Дания (1-4 юни) Creative Business Cup Global Finals

- Болоня, Италия (12-16 юни) We Make Future

На тези изложения ще представят тяхната иновативна продукция на посетители от цял свят, както и ще проведат редица срещи с потенциални инвеститори, с които целят да намерят финансиране в размер на 250 000 евро, за да осъществят мечтата си за собствена лаборатория за Растителни биотехнологии. Целта им е да разширят производството и да предлагат на клиентите от цяла Европа техните уникални цветя, които внесат усмивки и любов в техния ден. Освен това, с мисията си за намаляване на площите за рязан цвят и използването на огромни количества вода за поливане, искат да направят света по-чисто и по-екологично място.

Кои са предимствата на Цвете в епруветка?

- Живее минимум 2 месеца без грижи, включително поливане.

- Цъфти, прецъфтява и пак цъфти в епруветката.

- Малки размери и не цапа с цветен прашец.

- Може да се наблюдава развитието на растенията.

- Когато му свърши хранителната среда, може да се пресади в саксия.

- Подходящ за хора с респираторни алергии и за лечебни заведения.

- Био и екосъобразен продукт с мисъл за природата.

Банкова сметка:

Получател: ТЮБ ПЛАНТ ООД

Банка: Обединена българска банка

IBAN: BG80UBBS80021025148750

BIC: UBBSBGSF

Основание: Цвете в епруветка

Revolut: https://revolut.me/neftelimov , 0883508601

Paysera: 0883508601

PayPal: https://paypal.me/neftelimov

Или да си поръчате от техните продукти на https://cvetevepruvetka.store/kupi/, като използвате промокод "abroad'', за да знаят, че е за тази кампания и че няма проблем да получите цвете в епруветка с пъпка, която ще цъфне при вас.