На 1 юни, Денят на детето, стадион “Черноморец" в град Бяла ще бъде домакин един уникален спортен празник - “Бяла играе". Той е предназначен за всички възрасти и цялото семейство. Този ден обещава множество забавления и предизвикателства за всички участници, започвайки от 10:30 часа.

“Бяла Играе" е част от националната инициатива “България играе", която се стреми да събере семействата и да ги насърчи да работят като екип, преодолявайки заедно общи предизвикателства и постигайки общи цели. Събитието не е само за спортните ентусиасти. Това е събитие, което цели да сплоти общността и да насърчи взаимодействието между хората от всички възрасти и социални групи. Тук, в една динамична и приятелска обстановка, хората могат да се запознаят, да споделят своите интереси и да се забавляват заедно. Вярваме, че спортът и забавлението са неизменни съставни части от израстването и развитието на личността, поясняват организаторите - домакинът Община Бяла и Асоциация "Биомрежа".

По време на "Бяла Играе", стадионът става терен за вълнуващи състезания и емоционални моменти, където семействата се събират заедно, за да споделят радостта от движението и спорта. Чрез игрите и предизвикателствата, които сме подготвили, се надяваме да вдъхновим всички присъстващи да разкрият вътрешния си спортен дух и да се забавляват в един приятен и здравословен ден.

Това уникално събитие е организирано в партньорство между Община Бяла и Сдружение “Асоциация Биомрежа", които обединяват усилията си, за да предложат на всички участници незабравим ден, изпълнен с радост и удоволствие.

С нетърпение очакваме всички вас, подготвени сме с множество забавни семейни игри и спортни предизвикателства. Готови сме да създадем заедно незабравими спомени, да се забавляваме и да създадем връзки с хора, които споделят нашата страст към спорта и общуването, обобщават от Община Бяла.