Малчуганите от Центъра за обществена подкрепа за деца към Община Пловдив се радват на поредно дарение от добри хора. Точно преди Коледа хлапетата получиха истински подаръци, за да могат децата да посрещнат празника спокойно, съобщиха от центъра.

Украинските дечица минават програма за интеграция и социализация в Центъра за обществена подкрепа за деца към Община Пловдив и това е първата Коледа за тях, която ще посрещат извън родината си.

Организаторката на събитието Влада Парфенова, която е и психолог в същия център, освен сладките изкушения, зарадва десетки деца с посещение на Дядо Коледа и Снежанка. Най-голяма радост на мъничета доставиха прегръдките и вниманието, които тези скъпи гости, придружени от големи мечки, им подариха с много любов и нежност. Повече от час белобрадият старец и приказните герои прекараха в компанията на децата.

Събитието се проведе в Младежкия център, а програмата за децата бе подарена от известни пловдивски бизнесмени - Стойчо Ангелов от “Стико 90" и Георги Димитров от агенцията за недвижими имоти “Ремакс". Всяко дете получи сладки изкушения от верига магазини “Берьозка", вода “Бачково" и сокове “Дерби". Децата се зарадваха и на подаръците, които бяха закупени от бизнесмените Никола Павлов и Марио Крусев.