За потресаваща случка разказа варненка в мрежата. Срамната история се разиграва в един от първите сутрешни автобуси 31 посока центъра, а главни герои са три момичета, ученички, научи "Фокус".

"Не му завиждам на шофьора. Сигурно му е първи курс за деня. Още преди да спре на въпросната спирка се чуват крясъци на 3 момиченца - около 17-18 годишни прибиращи се от дискотека, мислещи си че светът е в краката им, незнайно какво взимали - защото си личеше че не знаят на кой свят се намират. Още с влизането едната провокира шофьора. Двете влязоха, а третата до последно се правеше че няма да се качва и когато вратите започнаха да се затварят - тя се шмугна между тях и голям кикот, голяма веселба беше че е успяла навреме. Но не че се чудеше дали да се качи, а си беше нарочно."

Жената обяснява, че трите момичета не само не си вземат билет, ами през цялото време крещят, надули чалга на телефоните си, така че да ги чуе целия автобус. В този момент шофьорът им прави забележка. 

Свидетелката възмутено продължава разказа си: "Познайте какво стана! Започнаха да го обиждат, особено тази едната му вика, цитирам – "Дебелак, не се виждаш колко малко пари взимаш тръгнал да ми казва какво да правя, гледай го- кара автобус,а ще ми казва"...и т.н. и т.н.Човекът си беше едър, но добре сложен,никакъв дебелак не беше и между другото ако беше станал-не знам какви нерви има той-но ако беше станал и с един шамар и трите щяха да са на земята."

Никой от автобуса не реагира на грозната сцена!

"Не знам как шофьорът успя да запази спокойствие, но на мен вече час ми е черно пред очите, задето не реагирах и никой в автобуса не реагира. Не знам какъв психолог трябва да си да изтърпиш 3 малки лапенца да ти крещят: "Айде, да видим как ще ни свалиш" - и да продължат да си пушат цигарките с надменното си държание..."