Общински турнир по футбол на малки вратички тече в Павликени. От Общината уточняват за "Фокус“, че състезанието се провежда за десета поредна година и е в памет на легендарния футболист от звездния български тим от САЩ`94 Трифон Иванов. При откриването на спортната проява бе направен и малък кът, в който всеки желаещ имаше възможност да почете легендарния защитник. Официален гост бе Бончо Генчев, председател на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново. Той подари за турнира три футболни топки от името на Зоналния съвет на БФС.

Веднага след официалното откриване се изиграха и първите два мача от турнира. В първата среща "Медиана“ и "Сладки хапки“ завършиха с резултат 1:2. Вторият мач завърши с победа за "Червен динамит“, които вкараха 7 гола срещу 2 за СУ "Бачо Киро“.

Девет отбора участват в турнира тази година, разделени в две групи.

Полуфиналите са на 28 февруари. Финалът и малкия финал ще се играят на 2 март. Всички мачове се провеждат на футболното игрище с изкуствена настилка зад магазин "Абсолют+“ срещу Стадиона. Началните часове на двубоите са 17:30 и 18:30 часа.