Тримата печално известни персони Куката, Чеченеца и Тротинетка говориха пред камерата на "Фокус", след като излязоха от съда. Тяхното дело се отложи за 18 септември заради отпуск на част от защитниците на обвинените.

"Момчето само пожела да участва в клипа. Знаеше, че взимаме големи хонорари и искаше да идва с нас по дискотеките", каза Тошо Куката.

"Момчето няма СОП. Той е напълно нормален мъж на 22 години, който работи на бензиностанция. Изнервена съм, хората продължават да вярват на лъжите на едно келешче. Опетнява ни без нищо. Сам искаше да си сложи каиша на врата. Искаше до го бия с камшик, а аз му казах, че е извратено, но той настояваше. Очакваме да ни оневинят. Няма да се дадем на този келеш", избухна Даниел Йорданов, известен още като Емили Тротинетката. Днес трансджендърът бе доста смел в приказките, за разлика от предния път, когато ридаеше и трепереше.

"Момчето се преструва на болно, за да ни изнудва за пари. Експертизата показа, че няма СОП. Ние сме жертвите, а не той", допълни Петко Караилиев - Чеченеца.

"Аз съм добър човек, не правя такива неща. Не съм някакъв изрод и да ходя да се гавря с хората. Момчето го водят лесно манипулируем. Това е съвсем различно. Всичко се прави за пари", допълни още Тошо Куката