Педагогическият факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" организира Тринадесети студентски научен форум, който ще бъде открит утре, 17 май, от 9:00 часа в 1 аула в Нова сграда на висшето училище.

В началото на форума заместник-кметът на Община Пловдив с ресор “Спорт и младежки дейности" Николай Бухалов ще представи възможности за участие в конкурса "Млад предприемач“. Работата по секции започва от 10:00 часa

Програмата на форума е изключително разнообразна. Участниците ще имат възможността да се включат в няколко ателиета - Емоционална интелигентност, Моята мечтана кариера, Обща картина - живи слова, Монолог на куклата. Паралелно с тях ще се провеждат и следните художествени изложби: Пролетно вдъхновение, Майско настроение, Изложение на STEM продукти, Импровизирани кукли. Музикални изпълнения ще представят студентите от специалностите "Джаз и поп изпълнителско изкуство“ и "Музика“.

От 18:00 часа в Учебния театър в Ректората на ПУ ще бъде поставено представлението "Четири портрета на майки" по Сър Арнолд Уескър с актьорски състав от студенти от специалност Актьорство за драматичен театър, 3-ти курс.