Трима са пострадали при верижната катастрофа в Бургас, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Припомняме, че инцидентът стана на 9 март т.г. около 17.19 ч. непосредствено преди кръстовището между бургаските улици "Княз Борис І" и "Христо Ботев", до спирка ДНХК.

Лек автомобил "Форд Фиеста", с бургаска регистрация, управляван от 71-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с интензитета на трафика скорост блъска отзад изчакващия на червен сигнал на светофара лек автомобил "Ауди А 4", с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен бургазлия, който от удара отскача напред и блъска намеращия в спряло състояние пред него лек автомобил "Ситроен", с бургаска регистрация, управляван от 37-годишна жена от село Дебелт. От инцидента л.а. "Ситроен" бил с малки материални щети и водачката му напуснала местопроизшествието преди идване на контролните органи. 

От катастрофата пострадали : водачът на л.а. "Форд Фиеста", който е прегледан и освободен за домашно лечение с контузия на гръдния кош, без опасност за живота;  негова спътничка (получила контузия на главата, отказала настаняване в болнично наблюдение) и пътуваща в л.а. "Ауди" 23-годишна бургазлийка (получила контузия на главата, освободена за домашно лечение).