Трима души се борят за ръководното място на "Кюстендилска вода“, предаде репортер на Агенция "Фокус“. Обявения конкурс е в три етапа: предварителен подбор по документи; представяне на 3-годишна концепция за развитие на дружеството; събеседване.

По документи са допуснати четирима души – Иво Иванов, Марио Нешев, Георги Георгиев и Иван Иванов. На втория етап – представяне на концепция, са се явили трима от кандидатите. До събеседване нe е допуснат Иван Иванов, поради това, че не е представил концепция за развитие на търговското дружество за тригодишен период на управление.

Събеседването с тримата кандидати ще се състои на 6 януари. Интервюто ще включва въпроси по представената концепция за развитие на предприятието, познаване на нормативната уредба, касаеща дейността на съответното дружество, представяне на способностите и уменията на кандидатите в областта на стратегическото планиране, определяне на отговорности и приоритети за постигане на максимален резултат, в съответствие с поставените цели, умение за вземане на навременни и адекватни управленски решения, административни, професионални и делови качества и други.

Венцеслав ИЛЧЕВ