Албена Чавдарова, която бе жертва на брутална агресия на друг водач посред бял ден на оживен булевард в Пловдив, показа днес пред камерата на Plovdiv24.bg какво е състоянието на автомобила й.

В галерията и видеото сами можете да се убедите какви са материалните щети по возилото.

Преди това жената разказа своята гледна точка за онова, което се е случило на надлез "Родопи":

"Необяснимо за мен, при положение че автомобилът на господина бе доста далече от кръстовището. Аз направих обратен завой на зелен светофар и се пристроих в средната лента. Таванът на колата бе отворен. Моята приятелка, която бе до мен, ми каза "Този форсира двигателя, за да те настигне".

Изпревари ме отдясно, засече ме рязко със спирачки и слезе от автомобила. Аз успях да вдигна стъклата и да заключа вратите. Опита се да ме удари през люка и тогава счупи едното огледало. След това счупи другото огледало, което не се вижда на клипа, но се чува и направи още щети по вратата.

През цялото време псуваше и крещеше "Ще ти разбия главата, ще те убия". Моята приятелка е онкоболна и малко преди този инцидент научи, че трябва да започне химиотерапия, а аз реших да я разсея от тези мисли и да се разходим някъде.

Имаше 10-15 автомобила зад нас, но абсолютно никой не слезе да помогне. Досега не ми се е случвало да ме нападнат. Хората не трябва да си мълчат при подобни ситуации, защото агресията на пътя стана пандемия. Не бива да ни е страх, защото по този начин учим децата си на нещо много брутално по този начин, като прикриваме агресията.

Ще търся правата си по съдебен ред. Шофьор съм от 1993-та година и досега нямам нито едно нарушение освен едно неправилно паркиране. Карам внимателно и не съм агресивен шофьор".