Топлофикация продължава изграждането на нова визия в обслужването на клиенти в съответствие със съвременните тенденции за постигане на още по-добра на клиентска удовлетвореност. В центровете за обслужване на Дружеството вече работи единна резервационна система, която ще осигури комфорт на посетителите и оптимизира времето им за индивидуално обслужване в зависимост от избраната от тях услуга, съобщават на своя интернет сайт от компанията.

В допълнение и за тяхно удобство се предоставя възможност да резервират дата и час за посещение дистанционно, чрез сайта на дружеството. Само с няколко клика, през лесен и достъпен интерфейс, независимо кога и къде се намират, те могат да изберат най-удобните им за посещение клиентски център, дата и час, като спазят следните стъпки:

- Изберете от падащото меню предпочитана от вас локация на "Център за обслужване на клиенти“ на "Топлофикация София“ ЕАД.

- Изберете услуга, според повода за посещението Ви.

- Изберете желаните от Вас датата и час.

- Въведете актуален e-mail, на който ще получите линк за потвърждаване на заявката.

- Потвърдете регистрация си, чрез получения на e-mail линк.

- Ще получите нов e-mail, че резервацията Ви е успешно направена.

- Запазете генерирания шестцифрен персонален код за регистрация на място в клиентския център.

- Ние ще Ви напомним за запазения от Вас час, чрез изпращане на e-mail в деня на посещението.

- При посещение в Центъра за обслужване на клиенти въведете предоставения Ви шестцифрен код на  билетоподаващо устройство.

- Изчакайте повикване от системата.

Обръщаме Ви внимание, че при просрочване или пропускане на заявеният от вас час, резервацията се отменя.

При необходимост от съдействие или допълнителна информация може да се свържете с нас на телефон 0 700 11 111 или чрез имейл info@toplo.bg