На 21 януари 2023 Grand Mall ще е домакин на варненската премиера на новата книга на инфлуенсъра Слави Панайотов – The Clashers: "50 невероятни места в България“. Вече на път да се превърне в един от големите хитове на книжния пазар, само месец след излизането си от печат, книгата ще изкуши не само последователите на влогъра в YouTube, които вече надминават 1,26 милиона. Тя е съвременен тип четиво, което взема най-доброто от двата свята – от познавателната информация и от забавлението и го поднася с настроение под формата на инфотейнмънт.

“Приятели, супер щастлив съм да ви представя новата си книга – споделя Слави. – В нея ви разказвам за "50 невероятни места в България“. Знаете, че обичам нашата родина и чрез книгата искам да ви подтикна да я опознаете. Това е начинът да я обикнем! Ще откриете, че книгата е един пътеводител от изцяло нов тип. Мислете за нея като продължение на “Топ мистериите на България". Елате на 21 януари в Grand Mall, аз ще дам автограф на всички. Благодаря на всеки един от вас, който си вземе книгата и ме подкрепи!"

В книгата популярният влогър споделя свои лични преживявания и ни среща с не толкова известни, но приказни кътчета от България. Всъщност откриването на непознати места и разучаването на тяхната история е една от най-големите страсти в живота на Слави Панайотов. В своя YouTube канал – The Clashers през последните години той споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил.

Този път Слави ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати локации от нашата родина, като обогатява разказите си с лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм, отпращащ към неговата предишна хитова книга "Топ мистериите на България“, която има над 100 000 продадени копия.