На 17 септември Театър "Българска армия" празнува Деня на София и отваря вратите си за новия театрален сезон, съобщават от културната институция.

Официалното откриване ще постави доайенът на българския театър Васил Михайлов, със спектакъла “Енигматични вариации" - в сцена-клуб “Максим", а на Голяма сцена зрителите ще се забавляват с хитовата комедия, която вече 18 години радва театралната публика - “Ножица - трепач".

Първите премиерни спектакли ще бъдат през ноември и ще срещнат зрителите на театъра с героите на Самюъл Бекет от легендарната пиеса "В очакване на Годо“, както и персонажите от комедията, която Молиер определя като "най-мрачна, но най-умна“ – "Мизантроп“.

Театър "Българска армия“ очаква с нетърпение да отбележи и един рекорден, театрален юбилей, който е уникален сам по себе си и за който няма конкурент в световната театрална история – 30 години спектакъл, игран в един и същ актьорски състав – "Секс, наркотици, рокендрол“!

Докоснете се до магията на театъра и празнувайте Деня на София с Театър "Българска армия“!

Нека заедно поставим началото на един театрален сезон,изпълнен с вълнуващи предизвикателства и незабравими срещи с любимите актьори от трупата на Театър “Българска армия"!