Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на качествения хумор и усмивките тази вечер в залата на Културен център "Стара Загора“. Това съобщиха за Радио "Фокус"-Стара Загора от местната администрация. Стендъп комедиантите от "The Comedy club“ са подготвили и специален Подкаст на живо още в 17.00 часа. Местата са с предварителна резервация и вход от 5 лева.

Едни от най-добрите български стендъп комици идват под липите, за да разсмеят публиката с най-добрите си шеги. Изключителен интерес предизвика новината за обявеното в 21.00 часа на 11 август шоу и билетите за него свършиха за дни. По тази причина екипът на Фестивала обяви допълнително излизане на сцената за феновете на забавните разкази. Все още има останали билети за 19.00 часа.

Фестивалът на комедията в България е създаден от старозагореца Иван Кирков. Първото му издание се случва в София през 2014 година, като вече има вярна публика в няколко големи български града. С подкрепата на Община Стара Загора тази година към списъка е прибавен и града на липите, а амбицията е това да стане традиция.

Рени АТАНАСОВА