Таланти от цяла България, бъдещи звезди в родното плуване, ще си дадат среща във второто издание на плувния турнир Lucky Hunt Tournament. И тази година надпреварата ще предложи на участници и зрители супер организация, много изненади и шоу за феновете. Турнирът ще се проведе на 18 юни на ПК "Приморски" във Варна.

Организатор на събитието, което се провежда по инициатива на Фондация Lucky Hunt, е плувният шампион на България ПСК "Черно море“. Радетели на прекрасната идея са председателят на Lucky Hunt Светлана Хънт и председателят на УС на клуба домакин - Филип Ромбаут.

Миналата година над 300 плувци от 16 БГ клуба мериха сили в спортното събитие. Преди началото на състезанието децата и техните треньори бяха зарадвани с маркови награди от Lucky Hunt – фланелки, шапки и раници. Фондацията, която се грижи за защитата на домашните любимци, раздава много награди всяка година и на масовия плувен празник 1000 х 1000.

И във второто издание организаторите ще възнаградят призьорите с медали и ще им доставят огромна порция забавление, наслаждавайки се на талисманчето на клуба – делфина Блекси, който нонстоп ще ги окуражава на старта и бурно ще аплодира изявите им.

Миналото лято плувците на ПСК "Черно море“ спечелиха 29 медала -11 златни, 11 сребърни и 7 бронзови.