Изчерпани са билетите за най-новия спектакъл в репертоара на Драматично-куклен театър Враца - "Убийството на Гонзаго", което ще се играе на 26 март от 19 ч. в Камерна зала.

Интересът към постановката е огромен, което доведе до изчерпване на всички билети седмица преди началото на пиесата. На представлението ще присъства и самият автор на текста на постановката "Убийството на Гонзаго" - известният български поет, драматург, композитор и режисьор Недялко Йорданов, който преди това, от 17 ч., в Регионална библиотека "Христо Ботев“ ще представи новата си стихосбирка със заглавие "Не ми се тръгва“.

"Убийството на Гонзаго“ е четвъртото ново заглавие в афиша на театъра за последните три месеца, чиято премиера беше в началото на месец март. Режисьор на постановката е Пресиян Кузов. Сценографията и костюмите са дело на Габриела Кърджилова, а музиката на Дамян Михайлов.

В спектакъла участват талантливите актьори Борислав Сарафанов, Цветана Горкиева, Петър Горанов, Ивайло Вълчев, Велина Георгиева, Теодор Софрониев, Борислав Борисов, София Джустрова, Анастас Жайгаров, Кирил Стаменов. Следващите дати, на които ще се играе представлението, са 2, 24 и 30 април от 19 ч., в камерна зала на Драматично-куклен театър Враца.