Свикват извънредна сесия на Общинския съвет на Добрич на 2 май от 10:00 ч.Това става ясно от писмено уведомление, разпространено до медиите от кмета на града Йордан Йорданов, предаде репортер на "Фокус". В изявлението се казва:

"През редакциите на добрички медии получихме покана от петима общински съветници за публичен дебат на 28 април от 10:00 часа. В деловодството на Община Добрич подобна покана не е получавана. 

Дами и господа,

Аз никога не съм имал проблем да застана очи в очи както с опоненти, така и със съмишленици. Приемам поканата за дискусия. Оставайки назад емоцията и водейки се както винаги от правилата и законите на местното самоуправление, подавам заявление за свикване на извънредна сесия на 2 май от 10:00 часа. Така ще може да дебатираме всички интересуващи Ви теми, пред всички членове на Общински съвет, а не само с 5-ма представители".

Сесиите на Общински съвет - Добрич са отворени за граждани и могат да бъдат проследени присъствено в Голямата заседателна зала на общината или онлайн, чрез линк в Youtube, който се публикува във Фейсбук профила на Община град Добрич в деня на заседанието.

Жулиета НИКОЛОВА