Светослав Василев ще замества настоящият кмет на Община Кюстендил Петър Паунов в предстоящия месец до датата на местните избори. Това обяви пред журналисти Петър Паунов, предаде репортер на "Фокус“. Кметът показа книжка, в която са посочени основните акценти от работата на него и на неговия екип през мандата.

"Кюстендил не спря да израства и това е благодарение на всички наши съграждани и на всички хора, които го обичат. Привлякохме много съмишленици, през тези години и въпреки тежките времена на болести, пандемии и политически перипетии, Кюстендил действително заема своето достойно място“, каза Петър Паунов.

Той посочи, че по негово предложение и с решение на Общински съвет, делегира правомощия, за периода до провеждането на местните избори, на Светослав Василев, който ще изпълнява длъжността "За Кмет“.

"Един човек от екипът, с когото винаги съм се гордял, изключителен педагог, невероятен икономист и всеотдаен кюстендилец. За това господин Василев ще отговаря официално за координацията през настоящия месец“ сподели Петър Паунов.

Венцеслав ИЛЧЕВ