11 отбора от 8 клуба с близо 150 деца се включиха в турнира. Участваха отборите на "Осъм" Ловеч (два отбора), на Търновград, "Спартак" Плевен, "Чардафон" Габрово (с два състава), "Дунав" Белене, "Локомотив" Мездра, "Левски" гр.Левски и "Ловеч 98" (с два отбора), съобщиха от Общината.

Всичко деца изпитаха емоцията от хандбалната игра, като искрата в очите им показваше, че те са щастливи. Децата играеха с огромно желание, макар че повечето от тях участваха за първи път.

В турнира се включиха деца от 1 до 3 клас момчета и момичета. Малките сладури от "Осъм" бяха съставени от деца от 2 клас, а няколко дечица бяха дори и от 1 клас, повечето от ОУ "Васил Левски" и ОУ "Христо Никифоров" с треньор Виктор Симеонов. Децата показаха страхотни умения и реализираха много голове под бурните аплодисменти на своите родители.

Накрая всички малчугани бяха наградени с медали ,а всеки един отбор получи и купа. Турнирът завърши с внасянето на вкусна торта за всички участници.

Виктор Симеонов сподели:

"Благодаря на всички отбори и ръководители, че взеха участие, благодаря на хората, които помогнаха за реализирането на турнира. Това са Община Ловеч, Възраждане-касис, Дага Принт Хаус, сокове Queens. Благодаря и на всички момчета, които бяха доброволци от хандбалния "Осъм". Мисля, че турнирът трябва да стане традиционен за Ловеч и ви уверявам, че той ще бъде и с международно участие от следващата година. Пожелавам на всички деца един ден да бъдат част от националните отбори на България".