Снощи площадът в Куклен се изпълни с хора, дошли да подкрепят кандидат-кмета Елена Филева. Тя пък им подари концерт на БГ “Дуетът“ и оркестър "Калофер“, а за най-малките изненада беше фокустника Кристел.

Фолклорните ритми се извиха над града, а всички дошли се хванаха на голямо хоро, начело на което бе и самата Филева, подкрепена от кандидатите за общински съветници  и кметове от листата на Местна коалиция “Партия Консервативна България“.

"Избрах да подаря на кукленци именно този концерт, за да им покажа, че фолклорът и музиката ни обединяват, и че на хорото всички сме равни и близки. Никога не съм делила хората, няма и да го направя. Като кмет само бих направила общността ни да е още по-сплотена, защото заедно можем повече“, заяви Филева.

От сцената Манол Генов, народен представител от Коалиция "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ " обяви че официално застават зад кандидатурата за кмет на община Куклен в лицето на Елена Филева.

С това, броят на партиите и коалициите, които подкрепят г-жа Филева са девет, а именно "ЗС Александър Стамболийски ", ПП " Партия Консервативна България ", Коалиция "Заедно за силна община ", Коалиция "Левицата!", ПП "Има такъв народ ", ПП " Български възход ", ПП "ВМРО-Българско национално движение ", Коалиция "Продължаваме промяната- Демократична България " и Коалиция "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ "