С много усмивки, магични представления, музика и детски смях премина празничният 1 юни в Ямбол.

През първата част на деня за доброто настроение на всички малчугани, които станаха част от организирания от Община Ямбол празник, се погрижи кака Жени с нейните вълнуващи игри, а маг Теос отключи "Вълшебната врата". Стотиците деца имаха възможността да се забавляват с детски грим, активна анимация, среща с много приказни герои, състезателни игри и фокуси.

Стотици балони и детски играчки, осигурени от Община Ямбол и кмета на града Валентин Ревански, бяха подарени на част от всички празнуващи момичета и момчета.

И през тази година клубът по водомоторни спортове даде възможността на ямболските деца да се включат в едно незабравимо преживяване – обиколка по река Тунджа с джетове.

Националната астрономическа обсерватория и планетариум – Ямбол също бяха подготвили много изненади за празнуващите деца, които можеха да наблюдават небесните елементи със специални приспособления.

Следобед тържествата продължиха с колоритен празничен концерт на театрална група "Палечко" и Студио за поп-пеене на Общински детски комплекс Ямбол.

Забавата продължи с още анимация от страхотната кака Жени, игри, забавления и нови магични представления от мистериозния маг Теос.