Започна поетапното миене на улиците в район “Сердика". Това съобщи районният кмет Момчил Даскалов в личния си профил във Facebook, видя "Фокус".

Ето какво още съобщи той:

"Имаме уверението, че според летния оперативен план на Инспектората и почистващата фирма ще се случва по-регулярно и системно, за да има наистина по-добър краен резултат. Ще следя за това. Мина първото пръскане в района против кърлежи. Тук са предвидени повече средства в бюджета и планираме организиране на повече кампании.

Изчакахме да мине пръскането и от понеделник започва първото косене, също с намерението кампаниите да са малко по-често според развитието на времето и валежите. Работи се усилено по първите участъци за изграждане на тротоарите, наглеждам ги всеки ден - "Подп. Калитин" и "Майчин дом" и тук имам огромна молба.

Всички искаме да ни е хубаво, ново и да не се спъваме по разбити тротоари и улици, но трябва да си помагаме взаимно. След своевременно оповестяване, съобщения на място, заграждения и ленти пак е пълно с паркирали автомобили в зоната на ремонтни дейности, което възпрепятства работата и ангажира доста допълнителен ресурс за преместване на автомобилите. Следете информацията и моля спазвайте указанията, за да преминават по-бързо и качествено ремонтите. Малкото неудобство си струва", добави Момчил Даскалов.