"Вие сте един отбор, а кметът Костадин Димитров е вашият капитан. Както и в спорта, големите успехи могат да бъдат постигнати само когато сте единни и си помагате“.

С тези думи легендата на българския футбол Христо Стоичков се обърна към представители на всички политически групи в Общинския съвет на Пловдив и към екипа на кмета Костадин Димитров дни след встъпването му в длъжност.

В заседателната зала на площад "Стефан Стамболов“ 1 носителят на Златната топка отбеляза, че още като кмет на район "Тракия“ Костадин Димитров е спечелил уважението на гражданите и му пожела още много успехи начело на Община Пловдив.

"Благодаря на Христо Стоичков за подкрепата. Доверието, което той и всички вие ми гласувате е много ценно за мен. Получавам много поздравления от пловдивчани, които очакват от нас да направим, така че те да живеят по-добре. Ще работим за това Пловдив да върви напред, проблемите на гражданите да бъдат чути и да предлагаме решения за тях“, увери кметът Костадин Димитров.

Новоизбраният председател на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов подчерта, че работата с представителите на всички политически партии е изключително важна за осигуряване на работещ Общински съвет.

На срещата присъства и началникът на отдел "Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински, който разказа за най-ярките си спомени от футболния терен с легендата Христо Стоичков.