Председателят на партия "Български възход“ Стефан Янев е на посещение във Великотърновска област. Това съобщават от пресцентъра на политическата формация.

Двудневната визита в региона стартира с посещение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов“ в старата столица. В 9:00 часа пред стационара Янев ще представи водача на листата на "Български възход" за региона съдовия хирург д-р Любослав Шкварла. След това лидерът на "Български възход“ ще посети офиса на партията в старата столица, който се намира на ул. "Васил Левски". Визитата му ще продължи със срещи с представители на бизнеса и работещите във фирмите служители. В 14.30 часа Стефан Янев ще е в офиса на "Български възход" в Горна Оряховица и ще разговаря с жителите на железничарския град. Срещата му със симпатизантите на партията във Велико Търново ще се състои в конферентната зала на хотел "Меридиан Болярски" в 18.00 часа.

В Деня на Независимост – 22 септември, Стефан Янев ще поднесе цветя на паметника "Майка България", след което ще отпътува за село Михалци, където ще се срещне със земеделски производител. Програмата на лидера на "Български възход" в региона ще завърши в Свищов с поднасяне на венец и цветя пред паметника на Алеко Константинов и среща с граждани.