"Освен честността на изборния процес, наша основна задача е да върнем доверието на българските граждани във функционирането на политическата система, демокрацията и държавата“. Това каза лидерът на ПП "Български възход" и водач на листата Стефан Янев на среща с близо 500 пловдивчани днес в зала "България“ на Международен панаир Пловдив.

Според него политическите партии обикновено търсят гражданите, когато имат нужда да получат техния вот, но не се стремят да изграждат трайни мостове на доверие. "Липсва ни доверието между нас самите, между гражданите и политическите партии. Нашата амбиция е да изградим мостовете на доверие, да си кажем, че ние заедно можем повече, България може повече, нашите градове и села могат повече. Да не забравяме че България има хилядолетна история, своите възходи и падения и само чрез изградено доверие и осъзнато обединение, ще върнем България по пътя на възхода. Време е да намерим вярната посока, тази към успеха, за да оставим подредена и работеща държава на нашите деца и внуци“, призова Стефан Янев. В тази връзка той отбеляза, че логото на кампанията на партията "С разум за България" не е случайно, а израз на стремеж към полезни и мъдри решения.

"С №15 предлагаме отговорно политическо поведение и политика на диалога в търсенето на изход от кризата“, изтъкна пред пълната зала вторият в пловдивската листа Георги Търновалийски.

В предизборната срещата се включиха и останалите кандидати за народни представители в Пловдив с №15. Техният общ призив към пловдивчани беше да се гласува активно на 2 април, за да се върне България на пътя на развитието.