На свое заседание Градският съвет на Младежкото обединение на БСП – Пловдив единодушно избра за свой председател Стефан Георгиев, който досега беше организационен секретар на структурата.

22-годишният социалист изучава финанси в пловдивски университет и работи като търговски представител в сферата на образованието.

Стефан Георгиев е действащ член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. На последните избори за местна власт той беше в листата за общински съветници, а сега е част от листата за народни представители на БСП за 16 МИР.

След избора си Георгиев благодари на досегашния координатор Крум Станчев за работата му с младите социалисти. Младежкото обединение в БСП – Пловдив ще продължи да защитава активно интересите на гражданите както на местно, така и на национално ниво.

Младите социалисти ще работят особено активно за засилване на интересите на младото поколение. Най-младата листа на БСП за предстоящите избори на 9 юни е именно в Пловдив, което е показателно за активността и качествата на младите социалисти.