С цел опазване на обществения ред и сигурността на посетителите на футболната среща между отборите на "Берое“ и "Локомотив“ – Пловдив, днес, в часовия диапазон от 19.00 до 21.00 часа и от 22.30 до 23.30 часа ще бъде ограничено движението на МПС в района на стадион "Берое“, съобщиха от общината.

Ще бъде преустановено преминаването по ул. "Августа Траяна“ от кръстовището с ул. "Свети Отец Паисий“, в посока стадион "Берое“; ул. "Александър Батенберг“ от кръстовище с ул. "Генерал Столетов“, в посока стадион " Берое“; ул. "23-ти декември“, ул. "Спортна“, ул. "Мавзолея“, ул. "Тунджа“ и ул. "Бончо Бонев“ – в двете посоки; ул. "Охрид“, ул. "Странджа“ и ул. "Братя Митови“ – в посока стадион "Берое“.

Живущите в района граждани ще бъдат пренасочени да използват близките улици или допускани срещу документ за самоличност. Общественият транспорт няма да бъде ограничен и няма да има промяна в маршрутното му разписание.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната му.