На 15 май (понеделник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Бели брод, кв. "Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на ул. "Веселин Бешевлиев“, ул. "Трети март“, ул. "Траян Танев“ и ул. "Овчо поле“, съобщиха от Дружеството.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Траян Танев“ на кръстовището с ул. "Кирил Христов“.

На 15 май (понеделник) 2023 г. във връзка с монтаж на хидрофорна уредба на бл. 38, ж.к. "Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на бул. "Никола Йонков Вапцаров“ № 4, бл.38.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 38.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.