Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Стефан Караджа“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Морава“, ул. "Стефан Караджа“, ул. "Александър Стамболийски“ и ул. "Здравец“, съобщиха от Дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Стефан Караджа“ на кръстовището с ул. "Асен Златарев“.

На 26 април (сряда) 2023 г. във връзка с монтаж на водомер на бул. "Симеоновско шосе“, ж.к. "Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" на ул. "Околовръстен път“ № 199А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Околовръстен път“ № 199А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.