На 25 юни (вторник) 2024 г. във връзка с извършване на реконструкция на уличен водопровод по бул. "Пейо К. Яворов“, ж.к. "Изток“ и ж.к. Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на:

бул. "Цариградско шосе“ (локалното платно) от 4-ти км до ул. "Фредерик Жолио Кюри“, ул. "д-р Любен Русев“ и блок "Балкан“;

зала "Арена София“, бул. "Цариградско шосе“ (локалното платно) от 4-ти км до ул. "Христо Чернопеев“, Бан IV км, СУ Стопански факултет, център за обучение към БАН, бивша фабрика "Лиляна Димитрова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

бул. "Цариградско шосе“ на кръстовището с ул. "д-р Любен Русев“;

бул. "Цариградско шосе“ на кръстовището с ул. "Акад. Георги Бончев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.