На 3 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Димитър Петков“, ж.к. "Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Димитър Петков“, бул. "Сливница“, бул. "Инж. Иван Иванов“, ул. "Цар Симеон“, бл. 8, бл. 9, бл. 10, бл. 11, бл. 12, бл. 13, бл. 14 на бул. "Инж. Иван Иванов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Петков“ на кръстовището с ул. "Цар Симеон“.

На 3 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. "Христо Чернопеев“, ж.к. "Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Христо Чернопеев“ от бул. "Цариградско шосе“ до ул. "Галилео Галилей“, сгради на БАН, ул. "Акад. Георги Бончев“, блок 113, (локал) на бул. "Цариградско шосе“

ул. "Галилео Галилей“ от ул. "Николай Коперник“ до ул. "Христо Чернопеев“

ул. "Коста Лулчев“ от бул. "Шипченски проход“ до ул. "Александър фон Хумболт“

ул. "Маестро Михаил Милков“ от ул. "Коста Лулчев“ до ул. "Лидице“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Коста Лулчев“ на кръстовището с ул. "Галилео Галилей“.

На 3 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на реконструкция за водопровод по ул. "Виткова ливада“, кв. "Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Повече за "Софийска вода“:

Предоставя услугите водоснабдяване, отвеждане и пречистване на отпадъчните води на територията на столичната община с население 1,4 милиона души

Първото публично-частно партньорство и най-големият инвеститор във водния сектор на страната

9 ноември 2010 г. "Софийска вода“ АД става част от "Веолия“, която придобива мажоритарния дял от 77,11% в дружеството

ул. 372, ул. "Виткова ливада“ от ул. "Светла“ до ул. 367, ул. 366 и ул. 367 от ул. "Виткова ливада“ до ул. "Баба“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Виткова ливада“ на кръстовището с ул. "Светла“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.