"Подаваме постоянно сигнали към полицията за употреба на наркотици в заведението, но не това е начинът да се проверят присъстващите." Това обяви Диан Найденов, собственик на проверяваната дискотека в Пловдив, предаде репортер на "Фокус".

"Веднъж едни израелци бяха дошли в заведението и пушеха марихуана. Ние им направихме забележка и веднага я прибраха."

"Подадохме сигнал към Прокуратурата за произвола на полицията. Това е унижение на нашите клиенти. Затвориха ни да не работим 5 час в почивен ден, в който имаме много клиенти. Също така имаме голям персонал, на който трябва да плащаме заплати."

"Имаме сигнали, че вече многократно ще бъдем проверявани. Това е, защото не си мълчахме. Можехме да си мълчим, никой да не разбира за акцията и всичко да си мине."

"Преди 40 дни имахме проверка от ГДБОП, дойдоха с автомати и качулки, имаше 3-4 часа проверки на светнати лампи и спряна музика. Нищо не намериха, отново се случи в силен ден, когато имаме много клиенти"

"Смятам, че всичко това е целенасочено, има натиск срещу нас. Ще съдим МВР за уронване престижа на клиентите и човешките права. Не е нормално в XXI да те карат в тоалетните да си сваляш дрехите", допълни той.