Смущаващи кадри от мол в Пловдив бяха публикувани във Фейсбук. "Фокус" показва малка част от видеото - по обясними причини.

Клипът е с участието на Чеченеца, небезизвестната Емили Тротинетката, но не само. Ето какво разказа потребителят, който даде гласност на случая:

Упадъкът на един малък, но за сметка на това много прост народ... С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче... Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности... Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца...

Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО!

Думите на учителката:

Здравейте! Пиша по повод клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За съжаление той е дете със специални образователни потребности и определено това е жива гавра.

P.S. Вече разговарях с майката на момчето, очаквам обаждане и от бащата.

Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Надявам се родителите да се решат на среща с адвокат, тъй като са изключително притеснени от възможни последствия и отмъщение.

Надявам се, че отдавна е спряло да ви бъде смешно... Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат. Сега бих искал да знам, кой е готов да помогне, чисто финансово или с безвъзмездни адвокатски услуги.