В личния си профил във Фейсбук, братът на пострадалата 24-годишна жена Росица Динева сподели повече подробности, около инцидента, в който пострада сестра му, видя "Фокус". Ето какво пише Стоян Динев без редакторска намеса: 

След обяда, на връщане от шествието на връх Шипка на 3-ти Март в 14:00 часа пътува като пасажер по-малката ми сестричка, но претърпяват катастрофа в следствие на която, тя изпада през задното стъкло на автомобила, който се сурка по неофициални данни около 100 метра по таван.

Откарана е в полусъзнание в болница "Свети Георги" в Пловдив със счупен таз, счупени прешлени, пукнат бял дроб, надробена ръка и бог знае още какво.

Предстои борба за живота й, множество операции и тежки рехабилитации, които не са посилни за нормалното ми семейство.

Винаги съм помагал, дори когато не мога. Вярвам в доброто и вярвам в хората. Днес аз преглъщам цялото си его и достойнство и моля за помощ.

Моля, помогнете на сестричката ми да оживее, тя заслужава да види още от този свят!!!

IBAN: BG40STSA93000026800567

Титуляр на сметката Дончо Динев Динев - Баща

По последна информация се търсят незабавно кръводарители с кръвна група А - отрицателна! Всички кръвни групи се приемат, но тази специфична или нулева отрицателна е кръвта, която ще помогне в действителност на Роси, която е претърпяла спешна операция и е стабилизирана, но е на апаратно дишане и се нуждае от няколко операции, първата от които спешна на шийни прешлени.