Продължават да валят кадри на последствията от природната стихия и сериозните количества валежи, които се изсипаха над страната в сряда вечерта. 

Камен Хасъмски публикува в социалните мрежи снимки от тежките поражения върху имота му след вчерашната буря в Троянско с молба към доброволци от региона да помогнат при справянето с последствията от природната стихия. Видеото, което предостави на "Фокус", показва в пълна сила мощта на водата и стихията.

Познат на широката публика и от телевизионния екран с участието си в риалити формат преди години, Камен е обиколил целия свят, но е избрал да живее в село Орешак, на по-малко от километър от Троянския манастир.

В 100-годишна къща, до река Черни Осъм, има дърводелска работилница и бара.

"Бях в София и се занимавах с организацията на джаз фестивала, който ще е през юли в Орешака, когато баща ми се обади и тръгнах веднага обратно насам", обясни пред "Фокус" Хасъмски.

"Валяло е за кратко, но пораженията са огромни. Публикувах снимките, най-вече, за да ги видят приятели и ако могат да дойдат да помогнат. Но в тази ситуация наистина няма да откажа помощ от доброволци от района и предварително им благодаря за отзивчивостта", добави пред медията ни Камен.

Може да се свържете с Камен чрез профила му във "Фейсбук" или на телефон: 0878353125