Слави Георгиев, общински съветник от листата на ГЕРБ публикува позиция във фейсбук профила си в подкрепа на Костадин Димитров като кмет на Пловдив, издигнат от партия ГЕРБ, видя "Фокус".

Ето какво написа Слави Георгиев:



Управлението на един град не е като да напишеш статус във фейсбук или да участваш във фокус-група. За да стигнеш до управлението на един град, се изисква да започнеш от най-ниското стъпало. От пейката, от тротоара, от бабата пред блока. Да си извървял целия път от свръх очаквания, до суровата реалност и да си положил дългогодишни усилия, да я промениш. И отгоре на всичкото да си успял.

Казват, в "Тракия" е лесно, тя е най-новият квартал на Пловдив. Забравят, че в Пловдив има и по-нови квартали, но те не изглеждат по този подреден и приветлив начин, защото за тях не са полагани усилия. Пловдив е изправен пред множество проблеми. И те са всеобщоизвестни.

Можем да виним за тях, който си пожелаем. Преходът от стария към новия строй, грешки на предишни кметове, липсата на достатъчно финанси. Знам едно, Пловдив не е град за мечтатели, Пловдив е за работари.

Бавно, методично, заедно със сплотен и подготвен екип. Без илюзии, без свръхочаквания, а само с дружни усилия зад правилния човек.