В Кюстендил ще стартира атрактивното автомобилно шоу "Скорост на високи токчета“, съобщиха от пресцентъра на Община Кюстендил. Началото е от 11.00 часа на площад "Велбъжд“. В рамките на състезанието дами ще мерят сили зад волана на автомобилите си и ще демонстрират шофьорските си умения.

Всяка дама може да вземе участие в любителското състезание, стига да има спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка. Шоуто ще бъде незабравимо, както за дамите участници, така и за зрителите, които ще се насладят на невероятни демонстрации и атрактивни умения.

Организатори са Община Кюстендил и Спортен клуб по автомобилизъм "Диамо". До момента са се регистрирали за участие около 15 екипажа от цялата страна.

"Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканвам жителите на град Кюстендил и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами. Със сигурност е една чудесна възможност за прекарване на почивния неделен ден и ние като организатори ще се постараем да бъде изпълнено с цвят и прекрасни емоции", заяви Диана Стоянова, създател и директор на инициативата.