С развлекателното куклено шоу за малки и големи "Уличен мюзикъл“ започна програмата на втория Фестивал за децата и семейството "Синьо лято" в Пловдив. 

Уличният спектакъл ще може да се гледа на открито от всички деца, техните родители и близки утре - 9 септември 2022 г, от 17.30 ч. в Парк "2019" на бул. "Освобождение" в район "Тракия“.

Фестивалът се провежда за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство "Етно кухня на колела" на Фондация "Заедно“, който през 2022 г. също е посветен на децата. 

Постановката "Уличен мюзикъл" на театър "Хамелеон" ще запознае най-младата публика с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на "Куийн" Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко назад във времето, затова мюзикълът е подходящ за цялото семейство. Шоуто е забавно за всички възрасти, а след него ще има интересни танцови изненади.

Пълната програма на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от официалната страница на Фондация "Заедно" във фейсбук. Събитията се реализират с финансовата подкрепа на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.