"Щафета на доброто" в подкрепа на Стефчо предстои в Бургас. Спортът не е само купи, медали и успехи. Това доказват спортистите от града, които се обединяват в подкрепата на каузата да помогнат на 7-годишния Стефчо да проходи отново. 

Клубовете в града, с подкрепата на ръководството на ПК "Парк Арена ОЗК“ и Община Бургас, организират "Щафета на доброто“.

Събитието ще се проведе на 26 февруари в "Парк Арена ОЗК“ от 15.00 часа. Спортните клубове и гражданите на Бургас, които проявяват съпричастност, ще могат да се включат в щафетно плуване, кондиционни тренировки, лицеви опори и други спортни предизвикателства.

Щафетата ще включва базови спортни упражнения и не изисква специални спортни умения по вид спорт. Това ще даде възможност на всеки, който иска да помогнe на каузата, да се включи в нея. За участие ще има минимална такса от 7 лв., а събраната сума ще се дари на семейството на Стефчо, за да успеят да заплатят разходите по неговото лечение и той отново да проходи.

Моля, желаещите да заявят своето участие на посочените телефони: Михаил Попов -0887753900; Недка Кирякова – 0896830843; Йован Атанасов - 0894365272.