Шофьори на "Хеброс бус" спират работа заради неизплатени възнаграждения от няколко месеца назад, разбра Plovdiv24.bg от свои източници. Твърди се, че служителите не са взимали заплати от месец август досега. Веселин Дошков не вдига телефона си. 

Георги Стоилов, от ОП"Организация и контрол на транспорта" съобщи за Plovdiv24.bg, че в момента от 30 коли на "Хеброс бус" 11 са все още навън, не са се прибрали в гаража, но по принцип по това време на денонощието винаги има липсващи коли по линиите му.

Стоилов припомни, че към момента Дошков държи все още 4 автобусни линии (29, 7, 37 и 99) в Пловдив. Линиите му са нередовни, изпълнението е ниско и не се получават субсидии за тях.

"Претенциите му са към общината за много от неговите загуби, но това, което е по договор, вече е изпълнено от наша страна. А него го няма на улицата", обясни Георги Стоилов

На една от последните срещи Община Пловдив е уговорила последваща среща с "Хеброс бус", с уговорка до 26 март превозвачите в консорциума да вземат решение какво да правят с линия 29, която се обслужва от Дошков. В момента линията се обслужва под минимума, заложен в договора.