Шофьор на тролей се снима за TikTok, докато вози пътници в София. Той взриви мрежата с култови изпълнения. Новата звезда на градския транспорт дава съвети и правни консултации по различни въпроси. Особен интерес предизвикват коментарите му по бракоразводни казуси, както и препоръките му за намиране на качествени автомонтьори и бояджии с опит. Лайфовете на тролейбусния водач предизвикват и негодувание сред немалко пътници. Те са притеснени, че шофьорът се разсейва по време на движение.

Името на най-известния инфлуенсър сред тролейбусните шофьори е Георги Георгиев. И той, и съпругата му Христина Иванова са студенти по право. Мъжът увери, че предаването на живо се случва по законния ред – той не държи телефона си, а използва хендсфри система.  

"За мен има противоречие между това, което прави, и това, което се изисква от шофьора", каза в ефира на NOVA инж. Цветан Горанов. 

Той е началник депо и се явява пряк ръководител на Георгиев. По думите му, дори да е законно, по този начин шофьорът извършва две дейности и това може да е опасно.