Сдружение "Заедно правим добрини!" отново подкрепиха МБАЛ-Добрич за Коледа и Нова година, предаде репортер на Агенция "Фокус". Още в навечерието на коледните празници отделението по педиатрия в Многопрофилната болница получи 350 детски книжки, събрани като дарения на гражданите. Печатните издания ще обогатят библиотечката в отделението. За празниците децата, настанени за лечение в отделението, получиха и нови книжки за оцветяване.

Благодарение на свои приятели сдружението предостави бебешка козметика за отделението по неонатология. Продуктите ще бъдат предоставяни на всички бъдещи майки, които родят рожбите си в МБАЛ - Добрич, а пoжеланието на добротворците е отделението през следващата година да посреща повече и само здрави бебета.

В една от социалните мрежи сдружението сподели чрез видео и новата си цел, а тя е да бъде закупен реанимационен кът. Той е за нуждите на Неонатологичното отделение и най-малките герои, които ще поемат първата си глътка въздух в добруджанския град. Необходими са малко повече от 20 000 лв.

"Очакваме вашите капачки, кенчета и стотинки. Можете да ни подкрепите и чрез финансови средства като направите превод по банковата сметка на сдружението: 

BG98 UBBS 8002 1081 3659 40

Благодарим ви от сърце, че вярвате в нас през изминалите 5 години! Продължаваме заедно, защото ЗАЕДНО ПРАВИМ ДОБРИНИ!", написаха в социалната мрежа от сдружението. Всеки добротворец, който желае да се свърже с тях, може да го направи и чрез техния Фейсбук профил

Жулиета НИКОЛОВА