С празничен концерт във Велико Търново отбелязват Деня на дарителя, съобщават за "Фокус“ от Общината в старопрестолния град. Тържествената проява е под надслов "Приятели на социалните услуги“ и в нея ще се включат потребители и екипи от социални услуги в града и региона. Концертът ще е в голямата зала на общината и ще започне в 16:30 часа днес. Входът е свободен. Повод за него е предстоящия Ден на дарителя, който честваме на 6 декември. Поканени са всички дарители, партньори и приятели на социалните услуги в общината.

Също от 17:00 часа днес, но на сцената на Коледния базар, Вокална група "Музикална дъга“ при Общински Детски Комплекс Велико Търново с вокален педагог Миглена Хаджипенчева – Атанасова ще поздрави жителите и гостите на Велико Търново за предстоящите празници. 

По същото време в РНБ "Петко Р. Славейков“ Росен Пламенов и Цветомир Иванов ще представят авторската изложба "Орнаментални композиции и илюстрации“.

От 17:30 часа отново на Коледния базар ще има изпълнение на танцов състав "Бисери“ при Народно читалище  "Извор – 1873“ с. Самоводене.